Figuratief kunstwerk van Ed van der Linden

Wilt u een figuratief kunstwerk kopen? Bekijk dan eens het werk van Ed van der Linden. Hij is een kunstschilder uit Eerbeek die figuratieve kunstwerken maakt. Ed maakt en verkoopt schilderijen. Zijn stijl maakt de schilderijen zeer geschikt om thuis een kamer te decoreren, of bijvoorbeeld een ruimte in uw bedrijfspand. In bijna elk figuratief kunstwerk van Ed staat de vrouw centraal. In het bijzonder gaat het dan om een vrouw of een groepje mensen die zichzelf in situaties bevinden die zowel herkenbaar als aansprekend zijn.

Ed schildert stukken die warmte en humaniteit uitstralen. Bijna elk figuratief kunstwerk van Ed is bijzonder kleurrijk en laat daardoor ook een hoop optimisme en vrolijkheid zien. Bent u benieuwd naar een figuratief kunstwerk van Ed van der Linden? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak om langs te komen in zijn atelier.

Over figuratieve kunst

Kunst bestaat in vele vormen en maten. Het is een uiting van de creativiteit van een persoon, een creatie waarin de kunstenaar zijn gevoel heeft gestopt, zijn visie in uit of zijn beleving van iets in naar voren brengt. Ed van der Linden is een kunstschilder die deze dingen tot uiting brengt in een figuratief kunstwerk. Figuratieve kunst is een stroming waarin duidelijke vormen in het figuratief kunstwerk te herkennen zijn. Veelal wordt een portret van een persoon gemaakt, of worden voorwerpen of landschappen afgebeeld.

Omdat deze binnen het figuratief kunstwerk realistisch worden afgebeeld, wordt figuratieve kunst ook wel realistische kunst genoemd. Een figuratief kunstwerk heeft vaak een vrouw centraal staan en is bijzonder kleurrijk, wat voor een warm, humaan, optimistisch en vrolijk geheel zorgt.

Over Ed van der Linden

Ed van der Linden is een kunstschilder die woonachtig in Eerbeek is. Hij is begonnen op de kunstacademie in Rotterdam en heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Tegenwoordig verdient hij zijn geld met het schilderen en verkopen van een figuratief kunstwerk. Dit doet hij al vele jaren, wat hem een ervaren kunstschilder maakt. Een figuratief kunstwerk van Ed kan in de figuratief-realistische stroming geschaard worden. Zijn werken worden getaxeerd door Frank Welkenhuysen, een registertaxateur die ook enkele verschijningen op tv gemaakt heeft.

Ik heb interesse in een figuratief kunstwerk van Ed van der Linden!

Heeft u interesse in een figuratief kunstwerk van Ed van der Linden? Dan kunt u geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan zijn atelier om de figuratieve kunstwerken met eigen ogen te komen bekijken.

Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken. U kunt bellen naar 0313-655848, maar ook een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Heeft u online uw keuze al kunnen maken? Dan kan Ed het figuratief kunstwerk voor u reserveren.

Contact opnemen