Figuratieve kunst kopen?

Zou u graag figuratieve kunst kopen? Komt u dan gerust eens langs in het atelier van Ed van der Linden. Ed is een kunstschilder uit Eerbeek die figuratieve kunst schildert en verkoopt. Zijn schilderijen portretteren veelal een vrouw. Hij maakt gebruik van veel en felle kleuren en schildert de vrouw in situaties waarin mensen zich kunnen herkennen en die tot de verbeelding spreken.

Door figuratieve kunst te kopen van Ed van der Linden koopt u een schilderij dat een hoop warmte en humaniteit uitstraalt. Zijn figuratieve kunst kopen betekent dat u een schilderij verkrijgt dat optimisme en vrolijkheid uitstraalt. Dat maakt zijn kunst zeer mooi om aan de wand te hangen bij u thuis of in een bedrijfsruimte. Bent u benieuwd naar zijn schilderijen en overweegt u zijn figuratieve kunst te kopen? Dan kunt u bellen naar 0313-655848 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend bezoek aan zijn atelier.

Over figuratieve kunst

Bij Ed van der Linden kunt u figuratieve kunst kopen. Figuratieve kunst is een vorm van kunst waarin vormen afgebeeld worden die door iedereen herkend kunnen worden. Dat maakt de stroming een tegenhanger van abstracte kunst. Figuratieve kunst wordt ook wel realistische kunst genoemd. De kunst focust zich doorgaans op een voorwerp, landschap of een portret van een persoon. Bij Ed van der Linden staat dus doorgaans de vrouw centraal.

Door figuratieve kunst te kopen van Ed koopt u een schilderij dat een ruimte prachtig kan decoreren met de warmte, vrolijkheid en optimisme dat het schilderij uitstraalt.

Over Ed van der Linden

Door figuratieve kunst te kopen van Ed van der Linden, koopt u een schilderij van een ervaren kunstschilder. Ed, inmiddels gevestigd in Eerbeek (in de buurt van Apeldoorn), is destijds begonnen op de kunstacademie in Rotterdam.

Vele jaren later kan hij leven van de verkoop van zijn figuratieve kunst. Zijn schilderijen zijn getaxeerd door de van Tussen Kunst & Kitch bekende registertaxateur Frank Welkenhuysen en worden door zowel particulieren als bedrijven gekocht. Komt u gerust langs voor een bezoek aan zijn atelier als u zijn figuratieve kunst wilt kopen.

Ik wil figuratieve kunst kopen van Ed van der Linden!

Wilt u figuratieve kunst kopen en daarom langs komen in het atelier van Ed van der Linden? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek. U kunt Ed bereiken door te bellen naar 0313-655848. Heeft u uw keuze online al gemaakt? Dan kan het schilderij gereserveerd voor u worden.

Contact opnemen