Figuratieve kunst schilderijen kopen?

Ed van der Linden is een kunstschilder die figuratieve kunst schilderijen maakt en verkoopt. Figuratieve kunst schilderijen lenen zich uitstekend om een kamer in uw woning te decoreren, of een bedrijfsruimte mee aan te kleden. De figuratieve kunst schilderijen van Ed van der Linden kenmerken zich door het kleurgebruik en het centraal stellen van de vrouw. Veelal wordt een vrouw geschilderd binnen een herkenbare en aansprekende situatie.

Dit, in combinatie met het gebruik van vele kleuren, maakt de figuratieve kunst schilderijen van Ed warm, humaan, optimistisch en vrolijk. U hangt een mooi kunstwerk aan de wand dat meteen het oog zal trekken van iedereen die de ruimte binnenloopt. Bent u geïnteresseerd in de figuratieve kunst schilderijen van Ed en zou u graag willen komen kijken in zijn atelier? Bel dan gerust naar 0313-655848 om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Over figuratieve kunst schilderijen

Kunst is vaak niet enkel een uiting van creativiteit, het is ook een manier voor de kunstenaar om zijn gevoel, visie of beleving te delen met de wereld. Ed van der Linden doet dat door figuratieve kunst schilderijen te schilderen. Figuratieve kunst is een stroming binnen de kunst die zich kenmerkt door de realistische vormen die de figuratieve kunst schilderijen afbeelden.

Vaak zal een persoon geschilderd worden, een landschap of een stilleven. Figuratieve kunst staat in wezen dus tegenover abstracte kunst en staat ook wel bekend als realistische kunst. De figuratieve kunst schilderijen van Ed stralen warmte en optimisme uit vanwege het gebruik van kleuren. Ze zijn zeer geschikt om een ruimte te decoreren met kleur.

Over Ed van der Linden

Ed van der Linden is een in Eerbeek (nabij Apeldoorn) gevestigde kunstschilder. Hij schildert figuratieve kunst schilderijen. Voordat hij van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt heeft hij de 4 jaar durende kunstacademie in Rotterdam gevolgd. Inmiddels is Ed een ervaren kunstschilder die figuratieve kunst schilderijen verkoopt aan zowel particulieren als bedrijven. Zijn figuratieve kunst schilderijen zijn getaxeerd door de in Utrecht gevestigde registertaxateur Frank Welkenhuysen, een bekende taxateur die ook is verbonden aan het televisie programma Tussen Kunst & Kitch.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Zou u graag de figuratieve kunst schilderijen van Ed van der Linden willen komen bekijken? Belt u dan gerust naar 0313-655848 om een geheel vrijblijvende afspraak voor bezoek aan zijn atelier in te plannen. U kunt ook contact opnemen per e-mail of het contactformulier op de site. Heeft u via de website een figuratief kunst schilderij gezien die u aanspreekt? Dan kunt u deze ook meteen online reserveren.

Contact opnemen