Figuratieve kunst door Ed van der Linden

Bent u op zoek naar figuratieve kunst om een ruimte thuis of bijvoorbeeld op kantoor te decoreren? Maak dan kennis met Ed van der Linden, een kunstschilder te Eerbeek. Ed schildert en verkoopt figuratieve kunst. In zijn figuratieve kunst worden mensen geschilderd die zich in herkenbare en aansprekende situaties begeven. Met name de vrouw staat centraal in zijn schilderijen.

Figuratieve kunst van Ed maakt uw ruimte een stuk warmer en humaner. U hangt met een schilderij van Ed een stukje optimisme en vrolijkheid aan uw wand. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan het atelier van Ed van der Linden? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 0313-655848.

Wat is figuratieve kunst?

Er zijn vele vormen van kunst te vinden op de wereld. Binnen die vormen van kunst bestaan weer diverse stromingen. De schilderijen die Ed van der Linden schildert kunnen in de stroming figuratieve kunst geplaatst worden. Anders dan bijvoorbeeld abstracte kunst kun je bij figuratieve kunst, zoals de naam al suggereert, duidelijke vormen herkennen. Voorbeelden van figuratieve kunst zijn portretten van mensen, een landschap of een voorwerp.

Figuratieve kunst wordt ook wel realistische kunst genoemd. De schilder stopt een deel van zijn visie, gevoel of beleving in het schilderij. In de schilderijen van Ed komt vooral optimisme, warmte en vrolijkheid naar voren. Daarvoor schildert hij veelal portretten van vrouwen, waarbij hij veel kleuren gebruikt.

Over Ed van der Linden

Ed van der Linden is een kunstschilder gevestigd in Eerbeek, ten zuiden van Apeldoorn en naast de Veluwe. Zijn schilderkunst kan in de categorie figuratief-realistische schilderkunst gebracht worden. Als opleiding heeft hij de 4 jarige kunstacademie in Rotterdam gevolgd. Van zijn passie heeft hij zijn beroep kunnen maken door figuratieve kunst te schilderen en te verkopen. Inmiddels is Ed al vele jaren actief als kunstschilder en is hij een ervaren kunstschilder.

Zijn figuratieve kunst is getaxeerd door Frank Welkenhuysen, een registertaxateur die tevens bekend is van televisie. De figuratieve kunst van Ed wordt zowel door particulieren als bedrijven gekocht.

Kom vrijblijvend langs in het atelier!

Bent u geïnteresseerd in de figuratieve kunst van Ed van der Linden? Kom dan gerust geheel vrijblijvend langs naar zijn atelier om met eigen ogen een indruk te krijgen van zijn schilderijen. U kunt contact opnemen voor een afspraak. Dat kan door te bellen naar 0313-655848. Voor verdere vragen of het online reserveren van een schilderij kunt u hem ook bereiken door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Ed van der Linden, uw kunstschilder voor figuratieve kunst!

Contact opnemen