Ed van der Linden, figuratieve kunstschilder

Bent u op zoek naar een figuratieve kunstschilder? Dan bent u bij Ed van der Linden aan het juiste adres. Ed is een ervaren figuratieve kunstschilder uit Eerbeek (nabij Apeldoorn en naast de Veluwe). Hij schildert figuratieve kunst waarin de vrouw een voorname rol krijgt toegediend. Doordat hij rijkelijk gebruik maakt van kleuren en de vrouwen geschilderd worden in situaties die voor anderen herkenbaar en aansprekend zijn, geeft hij zijn schilderijen veel warmte en humaniteit mee.

Als figuratieve kunstschilder levert hij schilderijen die voor optimisme en vrolijkheid aan uw wand zorgen. Dat maakt zijn figuratieve kunst zeer geschikt om een kamer bij u thuis of een ruimte bij u op kantoor mee te decoreren. Bent u benieuwd naar het werk van deze figuratieve kunstschilder?

Belt u dan gerust naar 0313-655848 om een vrijblijvende afspraak te maken voor een bezoek aan zijn atelier.

Wat is figuratieve kunst?

Als figuratieve kunstschilder schildert Ed van der Linden figuratieve kunst. Dit is een van de vele stromingen binnen de kunst. Waar abstracte kunst geen moeite doet om vormen herkenbaar te maken, draait het bij figuratieve kunst juist wel om de herkenbaarheid van die vormen, waardoor het ook wel realistische kunst genoemd wordt. Veelal worden dan ook mensen, landschappen of stillevens geportretteerd.

Ed van der Linden is een figuratieve kunstschilder die de vrouw centraal stelt in zijn schilderijen. Hoewel kunst in beginsel een uiting van creativiteit is, wordt er vaak ook een gevoel, visie of beleving in het kunstwerk gestopt. Ed is een figuratieve kunstschilder die veel warmte, vrolijkheid en optimisme in zijn werk stopt en daarvoor veel en felle kleuren gebruikt.

Over Ed van der Linden als uw figuratieve kunstschilder

Ed van der Linden is een figuratieve kunstschilder uit Eerbeek. Hij begon zijn loopbaan als figuratieve kunstschilder aan de kunstacademie in Rotterdam, een 4 jarige opleiding waarin hij zijn liefde voor figuratieve kunst heeft kunnen ontwikkelen. Vandaag de dag kan Ed als figuratieve kunstschilder brood op de plank brengen. Zijn werken zijn getaxeerd door Frank Welkenhuysen, een registertaxateur die onder meer bekend is van het televisieprogramma Tussen Kunst & Kitch. Ed verkoopt zijn werken aan zowel particulieren als bedrijven.

Contact opnemen voor een afspraak

Wilt u het werk van deze figuratieve kunstschilder in levenden lijve zien? Komt u dan gerust eens geheel vrijblijvend langs in zijn atelier. Daarvoor kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 0313-655848. Als u uw keuze online al heeft gemaakt kan deze ook voor u gereserveerd worden.

Contact opnemen